Самоаналіз
Аналіз освітньої та/або професійної кваліфікації
№ |
Показник |
Фактичні дані |
1 |
Документ про вищу освіту |
Харківський авіаційний інститут ім. М.Є. Жуковського, м. Харків, 1991 рік, диплом ТВ № 892138 |
2 |
Документ про науковий ступінь |
|
3 |
Наявність досвіду професійної діяльності (заняття) за відповідним фахом (спеціальністю, спеціалізацією) не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) |
|
4 |
Керівництво (консультування) дисертації на здобуття наукового ступеня за спеціальністю, що була захищена в Україні або за кордоном |
|
5 |
Щонайменше п’ятьма публікаціями у наукових виданнях, які включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection, протягом останніх п’яти років |
1. Moskalyuk O., Chernyushok O., Fedorov V., Kepko O., Zhurilo S. Investigation of thermal and technological characteristics of new meat pastes production [Article] // Technology audit and production reserves.: PE "Technological Center", 2018. – 3(44): Vol. 6. – pp. 36-41. – DOI: 10.15587/2312-8372.2018.147442. – ISSN 2226-3780. 2. Fedorov V.G., Kepko O.I., Kepko V.M., Trus O.M., Zhurilo S.V. Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method. / Carpathian Journal of Food Science and Technology, 2020, 12(3), pp.105-118. doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/ Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science). 3. Мазур Ю. П., Боровик П. М., Журило С. В., Косенко Ю. Ю., Головкіна Л. І. Розвиток it галузі як основа співпраці закладів вищої освіти, науки і бізнесу. Ефективна економіка. 2021. № 8. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=9136 DOI: 10.32702/2307-2105-2021.8.70 http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/8665 |
2. Досягнення у професійній діяльності, які зараховуються за останні п’ять років (науково-педагогічні, педагогічні та наукові працівники, які забезпечують освітній процес, повинні мати не менше чотирьох досягнень у професійній діяльності за останні п’ять років, визначених у пункті 38 Ліцензійних умов)
№ |
Показник |
Фактичні дані |
1 |
Наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection |
1. Fedorov V.G., Kepko O.I., Kepko V.M., Trus O.M., Zhurilo S.V. Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method. / Carpathian Journal of Food Science and Technology, 2020, 12(3), pp.105-118. doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/ Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science).
|
2 |
Наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір |
|
3 |
Наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше |
|
4 |
Наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування |
1. Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять навчальної дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 – Харчові технології. Частина 1. // Укладач – Журило С.В. – Умань: Уманський НУС, 2021. – 35 с. 2. Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять навчальної дисципліни «Теоретична механіка» для здобувачів вищої освіти спеціальності 208 - Агроінженерія освітнього рівня молодший бакалавр // Укладач (укладачі) - Журило С.В. - Умань: Уманський НУС, 2021. - 72 с. 3. Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять навчальної дисципліни «Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка» для здобувачів вищої освіти спеціальності 208 - Агроінженерія освітнього рівня молодший бакалавр // Укладач - Журило С.В. - Умань: Уманський НУС, 2021. - 78 с. 4. Журило С.В. Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з дисципліни «Інженерна графіка та громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанна справа». Першого рівня вищої освіти (бакалавр). Умань: Уманський НУС. 2021. 38 с. 5. Інструктивно-методичні матеріали для самостійної роботи студентів навчальної дисципліни «Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка» для здобувачів вищої освіти спеціальності 208 – Агроінженерія освітнього рівня молодший бакалавр // Укладач - Журило С.В. - Умань: Уманський НУС, 2021. – 26 с. |
5 |
Захист дисертації на здобуття наукового ступеня |
|
6 |
Наукове керівництво (консультування) здобувача, який одержав документ про присудження наукового ступеня |
|
7 |
Участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад |
|
8 |
Виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах |
|
9 |
Робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) |
|
10 |
Участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”; |
|
11 |
Наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою) |
|
12 |
Наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій |
|
13 |
Проведення навчальних занять із спеціальних дисциплін іноземною мовою (крім дисциплін мовної підготовки) в обсязі не менше |
|
14 |
Керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу |
1. Керівництво студентом, який зайняв призове місце на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни Теорія механізмів і машин. 2. Керівництво студентом, який зайняв призове місце на І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни Теоретична механіка. 3. Керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком кафедри прикладної інформатики та охорони праці.
|
15 |
Керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня) |
|
16-18 |
Це для військових ЗВО
|
|
19 |
Діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях |
|
20 |
Досвід практичної роботи за спеціальністю не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) |
|
*Під час визначення досягнень у професійній діяльності науково-педагогічного (наукового) працівника можуть зараховуватися досягнення за попередніми місцями роботи, п’ятирічний строк може продовжуватися на час перерви в роботі з об’єктивних причин (соціальна відпустка, академічна відпустка, призов/мобілізація на військову службу чи військова служба за контрактом, тривала непрацездатність тощо).
**Вимога наявності досягнень у професійній діяльності не застосовується до науково-педагогічних (наукових) працівників із стажем науково-педагогічної роботи менше трьох років, працівників, що мають статус учасника бойових дій, а також до фахівців-практиків, які працюють на посадах науково-педагогічних (наукових) працівників на умовах сумісництва в обсязі 0,25 або менше, або 150 годин навчального навантаження на навчальний рік.
***Для закладів вищої освіти, в яких здійснюється підготовка фахівців за мистецькими спеціальностями галузі знань “02 Культура і мистецтво”, спеціальностями “014 Середня освіта (Музичне мистецтво)”, “014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)”, замість наукових публікацій у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України, науково-педагогічним (педагогічним) працівникам мистецьких спеціальностей можуть зараховуватися такі оприлюднені здобутки: літературні твори, переклади літературних творів, твори живопису, декоративного мистецтва, архітектури, архітектурні проекти, скульптурні, графічні, фотографічні твори, твори дизайну, музичні твори, аудіо- та відеовори, передачі (програми) організації мовлення, медіатвори, сценічні постановки, концертні програми (сольні та ансамблеві) кінотвори, анімаційні твори, аранжування творів, рекламні твори.