Самоаналіз
Аналіз освітньої та/або професійної кваліфікації Кепко О.І.
кафедри прикладної інженерії та охорони праці за 2020-2025 рр.
Відповідність освітньої та/або професійної кваліфікації Кепко О.І. освітнім компонентам, що викладаються:
Електропривод і автоматизація, електротехніка з основами електромеханіки, інтелектуальна власність; автоматизація виробничих процесів; електротехніка і електроніка; комп’ютерна графіка; теплотехніка;
№ |
Показник |
Фактичні дані |
1 |
Документ про вищу освіту |
Українська сільськогосподарська академія, м. Київ, 1995 р. диплом УВ № 807382, спеціальність – електрифікація сільського господарства, кваліфікація – інженер-електрик. |
2 |
Документ про науковий ступінь |
Кандидат технічних наук (2005 р.) зі спеціальності 05.14.06 – Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика. Диплом ДК №032136. |
3 |
Наявність досвіду професійної діяльності (заняття) за відповідним фахом (спеціальністю, спеціалізацією) не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) |
1. 01.03.1989-14.09.1989 р., Електрик електроцеху на 0,5 ставки, Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, м. Київ. 2. 15.08.1991-14.10.1992 р., Старший інженер служби контрольно-вимірювальних приладів і автоматизації птахорадгоспу „Бершадський”, с. Чапаївка Бершадського р‑ну Вінницької обл. 3. 01.02.1996-30.09.1999 р., Електрик КСП „Славутич”, смт. Теплик Вінницької обл. |
4 |
Керівництво (консультування) дисертації на здобуття наукового ступеня за спеціальністю, що була захищена в Україні або за кордоном |
- |
5 |
Щонайменше п’ятьма публікаціями у наукових виданнях, які включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection, протягом останніх п’яти років |
1. Керко О.І., Кепко В.М. Захист інтелектуальної власності в контексті взятих на себе Україною міжнародних зобов'язань. Економіка та держава. 2020. № 9. С. 91–94. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6806.2020.9.91. 2. Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method / V.G. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2020. No. 12(3). P. 105–118. URL: https://doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8/http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science). 3. Федоров В.Г., Кепко О.І., Виноградов-Салтиков В.О. Різниця потенціалів як універсальна рушійна сила. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки". Київ. 2021. Т. 2, № 3(47). С. 93–100. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2021-3-7047./https://www.inter-nauka.com/issues/economic2021/3/. 4. Determining impact of difference in price of liquid manure and degestate on production costs of biomethane and electricity / G. Golub et al. Engineering for Rural Development : 20th International Scientific Conference, Jelgava, Latvia, 26–28 May 2021. P. 314–319. URL: http://www.tf.llu.lv/conference/proceedings2021/ (Scopus, Web of Science). 5. Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних стратегічних рішень / Л.М. Сатир та ін. Інвестиції: практика та досвід. 2021. № 17. С. 18–24. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6814.2021.17.18./http://www.investplan.com.ua/?op=1&z=7577&i=2. 6. Heat flux density as the main vector in thermal conductivity problems / V. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2022. Vol. 14(1). P. 185-191. https://doi.org/10.34302/crpjfst/2022.14.1.15. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1)/CJFST14(1)15.pdf. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1).html. (Scopus, Web of Science). 7. Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Автоматизація транзитного калориметра для комплексного вимірювання основних теплофізичних характеристик молочних продуктів. Науковий вісник ТДАТУ. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. Вип. 12, том 1. URL: http://www.tsatu.edu.ua/tstt/wp-content/uploads/sites/6/naukovyj-visnyk-tdatu-2022-vypusk-12-tom-1.pdf . DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-4. ISSN 2220-8674. 8. Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Застосування методу транзитної калориметрії при дослідженні фазових перетворень молочного жиру. Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва / Редкол.: О.О. Непочатенко (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2022. Вип. 100. Ч. 1: Сільськогосподарські та технічні науки. С. 155-160. DOI: 10.31395/2415-8240-2022-100-1-155-160. https://journal.udau.edu.ua/arxv-nomerv/2022/vipusk-100-chastina-1/zastosuvannya-metodu-tranzitnoi-kalorimetrii-pri-doslidzhenni-fazovih-peretvoren-molochnogo-zhiru.html. ISSN 0134–6393 (Print), ISSN 2415–8240 (Online). https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9518. 9. Сатир Л.М., Кепко В.М., Стаднік Л.І., Кепко О.І. Аналітичний огляд інноваційних форм бізнесу у торговельній та комерційній сферах підприємницької діяльності. Економіка та держава. № 6, 2022, С. 16-21. ISSN 2306-6806. DOI: 10.32702/2306-6806.2022.6.16. 10. Golub G. Modeling of substrate and air temperature dynamics in the mushroom greenhouse / G. Golub, O. Kepko, O. Pushka, Z. Kovtuniuk, T. Kotliar // INMATEH – Agricultural Engineering. – 2023. – Vol. 69, № 1. – Р. 315-324. DOI: https://doi.org/10.35633/inmateh-69-29. (Scopus, Web of Science). 11. Кепко О.І. Методика розрахунку замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI: 10.31388/2220-8674-2023-2-5. https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9524. 12. Fedorov V., Kepko O., Kepko V., Berezovskyi A., Trus O., Prokopenko E., Zhurilo S. Study of technological and commercial indicators of oriental types of flatbread duding backing in a tandoor. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI:10.31388/2220-8674-2023-2-32. 13. Голуб Г.А., Кепко О.І., Яременко О.А., Марус О.А., Кепко В.М. Ефективність виробництва біогазу в аграрному виробництві. Електромеханічні і енергозберігаючі системи. 2023. № 2(62). С. 40–47. URL: https://doi.org/10.32782/2072-2052.2023.2.61.5. http://ees.kdu.edu.ua/zbirnik.php?id_nom=62. http://ees.kdu.edu.ua/statti/2023_2_40.pdf. 14. Кепко О.І., Лісовий І.О., Ковальчук Ю.О. Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Кропивницький. 2023. № 53. С. 294–304. DOI: https://doi.org/10.32515/2414-3820.2023.53.294-304. https://zbirniksgm.kntu.kr.ua/eng/archive/53/53_Kepko.html. 15. Determining the influence of seasonal tilt angle on the efficiency of fixed solar photovoltaic modules / G. Golub et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 3/8, no. 129. P. 55–62. DOI: 10.15587/1729-4061.2024.306364. ISSN 1729-3774. https://journals.uran.ua/eejet/article/view/306364. (Scopus, Web of Science). |
Висновок: освітня та/або професійна кваліфікація Кепко О.І. відповідає освітнім компонентам.
- Досягнення у професійній діяльності, які зараховуються за останні п’ять років (науково-педагогічні, педагогічні та наукові працівники, які забезпечують освітній процес, повинні мати не менше чотирьох досягнень у професійній діяльності за останні п’ять років, визначених у пункті 38 Ліцензійних умов)
№ |
Показник |
Фактичні дані |
1 |
Наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection |
1. Керко О.І., Кепко В.М. Захист інтелектуальної власності в контексті взятих на себе Україною міжнародних зобов'язань. Економіка та держава. 2020. № 9. С. 91–94. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6806.2020.9.91. 2. Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method / V.G. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2020. No. 12(3). P. 105–118. URL: https://doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8/http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science). 3. Федоров В.Г., Кепко О.І., Виноградов-Салтиков В.О. Різниця потенціалів як універсальна рушійна сила. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки". Київ. 2021. Т. 2, № 3(47). С. 93–100. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2021-3-7047./https://www.inter-nauka.com/issues/economic2021/3/. 4. Determining impact of difference in price of liquid manure and degestate on production costs of biomethane and electricity / G. Golub et al. Engineering for Rural Development : 20th International Scientific Conference, Jelgava, Latvia, 26–28 May 2021. P. 314–319. URL: http://www.tf.llu.lv/conference/proceedings2021/ (Scopus, Web of Science). 5. Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних стратегічних рішень / Л.М. Сатир та ін. Інвестиції: практика та досвід. 2021. № 17. С. 18–24. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6814.2021.17.18./http://www.investplan.com.ua/?op=1&z=7577&i=2. 6. Heat flux density as the main vector in thermal conductivity problems / V. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2022. Vol. 14(1). P. 185-191. https://doi.org/10.34302/crpjfst/2022.14.1.15. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1)/CJFST14(1)15.pdf. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1).html. (Scopus, Web of Science). 7. Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Автоматизація транзитного калориметра для комплексного вимірювання основних теплофізичних характеристик молочних продуктів. Науковий вісник ТДАТУ. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. Вип. 12, том 1. URL: http://www.tsatu.edu.ua/tstt/wp-content/uploads/sites/6/naukovyj-visnyk-tdatu-2022-vypusk-12-tom-1.pdf . DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-4. ISSN 2220-8674. 8. Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Застосування методу транзитної калориметрії при дослідженні фазових перетворень молочного жиру. Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва / Редкол.: О.О. Непочатенко (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2022. Вип. 100. Ч. 1: Сільськогосподарські та технічні науки. С. 155-160. DOI: 10.31395/2415-8240-2022-100-1-155-160. https://journal.udau.edu.ua/arxv-nomerv/2022/vipusk-100-chastina-1/zastosuvannya-metodu-tranzitnoi-kalorimetrii-pri-doslidzhenni-fazovih-peretvoren-molochnogo-zhiru.html. ISSN 0134–6393 (Print), ISSN 2415–8240 (Online). https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9518. 9. Сатир Л.М., Кепко В.М., Стаднік Л.І., Кепко О.І. Аналітичний огляд інноваційних форм бізнесу у торговельній та комерційній сферах підприємницької діяльності. Економіка та держава. № 6, 2022, С. 16-21. ISSN 2306-6806. DOI: 10.32702/2306-6806.2022.6.16. 10. Golub G. Modeling of substrate and air temperature dynamics in the mushroom greenhouse / G. Golub, O. Kepko, O. Pushka, Z. Kovtuniuk, T. Kotliar // INMATEH – Agricultural Engineering. – 2023. – Vol. 69, № 1. – Р. 315-324. DOI: https://doi.org/10.35633/inmateh-69-29. (Scopus, Web of Science). 11. Кепко О.І. Методика розрахунку замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI: 10.31388/2220-8674-2023-2-5. https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9524. 12. Fedorov V., Kepko O., Kepko V., Berezovskyi A., Trus O., Prokopenko E., Zhurilo S. Study of technological and commercial indicators of oriental types of flatbread duding backing in a tandoor. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI:10.31388/2220-8674-2023-2-32. 13. Голуб Г.А., Кепко О.І., Яременко О.А., Марус О.А., Кепко В.М. Ефективність виробництва біогазу в аграрному виробництві. Електромеханічні і енергозберігаючі системи. 2023. № 2(62). С. 40–47. URL: https://doi.org/10.32782/2072-2052.2023.2.61.5. http://ees.kdu.edu.ua/zbirnik.php?id_nom=62. http://ees.kdu.edu.ua/statti/2023_2_40.pdf. 14. Кепко О.І., Лісовий І.О., Ковальчук Ю.О. Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Кропивницький. 2023. № 53. С. 294–304. DOI: https://doi.org/10.32515/2414-3820.2023.53.294-304. https://zbirniksgm.kntu.kr.ua/eng/archive/53/53_Kepko.html. 15. Determining the influence of seasonal tilt angle on the efficiency of fixed solar photovoltaic modules / G. Golub et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 3/8, no. 129. P. 55–62. (Scopus, Web of Science) |
2 |
Наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір |
1. Адаптивна фреза з вертикальною віссю обертання, гнучкими ріжучими елементами, лопатками та регулюючим гідроприводом : пат. 154969 Україна : A01B33/08. № u202301470 ; заявл. 05.04.2023 ; опубл. 10.01.2024, Бюл. № 2. 6 с. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1779551/. 2. Автоматизована замкнена система вентиляції для вирощування грибів та сільськогосподарських культур : пат. 155832 Україна : A01G 9/24. № u202201286 ; заявл. 19.04.2022 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № № 16/2024. 3 с. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1795624/. (Scopus, Web of Science). |
3 |
Наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора) |
1. Теплопровідність та тепломасообмін при термічній обробці харчових продуктів : підручник / В.Г. Федоров та ін. Умань : Видавець «Сочінський М.М.», 2025. 180 с.
|
4 |
Наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування |
1. Кепко О.І. Комп’ютерна графіка. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Умань: УНУС, 2020. 185 с. 2. Кепко О.І. Комп’ютерна графіка. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Уманський НУС. Умань, 2020. 87 с. 3. Кепко О.І. Електротехніка і електроніка. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Умань: УНУС, 2020. 51 с. 4. Кепко О.І. Електротехніка і електроніка. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Уманський НУС. Умань, 2020. 18 с. 5. Керко О.І. Електротехніка та електропривод : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Умань : УНУС, 2021. 72 с. 6. Кепко О.І. Електротехніка та електропривод : метод. вказівки для виконання самостійної роботи студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Умань : УНУС, 2021. 21 с. 7. Кепко О.І. Теплотехніка : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Умань : УНУС, 2021. 66 с. 8. Кепко О.І. Теплотехніка : метод. вказівки для виконання самостійної роботи студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія». Умань : УНУС, 2021. 16 с. 9. Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Умань: УНУС, 2020. 85 с. 10. Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Уманський НУС. Умань, 2020. 87 с. 11. Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання індивідуальних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Умань: УНУС, 2020. 51 с. 12. Кепко О.І. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з автоматизації виробничих процесів для студентів спеціальності H7 – Агроінженерія. Умань: УНУ, 2025. 35 с. 13. Кепко О.І. Методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з дисципліни “електропривод і автоматизація” за спеціальністю H7 – Агроінженерія, Уманський НУ. Умань, 2025. 20 с. 14. Кепко О.І. Методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з дисципліни “Електротехніка з основами електромеханіки” за спеціальністю G13 – Харчові технології, Уманський НУ. Умань, 2025. 20 с. |
5 |
Захист дисертації на здобуття наукового ступеня |
|
6 |
Наукове керівництво (консультування) здобувача, який одержав документ про присудження наукового ступеня |
|
7 |
Участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад |
|
8 |
Виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах |
|
9 |
Робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) |
|
10 |
Участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”; |
|
11 |
Наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою) |
|
12 |
Наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій |
|
13 |
Проведення навчальних занять із спеціальних дисциплін іноземною мовою (крім дисциплін мовної підготовки) в обсязі не менше |
|
14 |
Керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу |
|
15 |
Керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня) |
|
16-18 |
Це для військових ЗВО
|
|
19 |
Діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях |
|
20 |
Досвід практичної роботи за спеціальністю не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) |
1. 01.03.1989-14.09.1989 р., Електрик електроцеху на 0,5 ставки, Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, м. Київ. 2. 15.08.1991-14.10.1992 р., Старший інженер служби контрольно-вимірювальних приладів і автоматизації птахорадгоспу „Бершадський”, с. Чапаївка Бершадського р‑ну Вінницької обл. 3. 01.02.1996-30.09.1999 р., Електрик КСП „Славутич”, смт. Теплик Вінницької обл. |
Висновок: досягнення у професійній діяльності Кепко О.І. підтверджуються виконанням 5 досягнень у професійній діяльності за останні п’ять років, визначених у пункті 38 Ліцензійних умов
*Під час визначення досягнень у професійній діяльності науково-педагогічного (наукового) працівника можуть зараховуватися досягнення за попередніми місцями роботи, п’ятирічний строк може продовжуватися на час перерви в роботі з об’єктивних причин (соціальна відпустка, академічна відпустка, призов/мобілізація на військову службу чи військова служба за контрактом, тривала непрацездатність тощо).
**Вимога наявності досягнень у професійній діяльності не застосовується до науково-педагогічних (наукових) працівників із стажем науково-педагогічної роботи менше трьох років, працівників, що мають статус учасника бойових дій, а також до фахівців-практиків, які працюють на посадах науково-педагогічних (наукових) працівників на умовах сумісництва в обсязі 0,25 або менше, або 150 годин навчального навантаження на навчальний рік.
***Для закладів вищої освіти, в яких здійснюється підготовка фахівців за мистецькими спеціальностями галузі знань “02 Культура і мистецтво”, спеціальностями “014 Середня освіта (Музичне мистецтво)”, “014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)”, замість наукових публікацій у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України, науково-педагогічним (педагогічним) працівникам мистецьких спеціальностей можуть зараховуватися такі оприлюднені здобутки: літературні твори, переклади літературних творів, твори живопису, декоративного мистецтва, архітектури, архітектурні проекти, скульптурні, графічні, фотографічні твори, твори дизайну, музичні твори, аудіо- та відеовори, передачі (програми) організації мовлення, медіатвори, сценічні постановки, концертні програми (сольні та ансамблеві) кінотвори, анімаційні твори, аранжування творів, рекламні твори.