+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2025

Самоаналіз

Аналіз освітньої та/або професійної кваліфікації Кепко О.І.

 кафедри прикладної інженерії та охорони праці за 2020-2025 рр.

 Відповідність освітньої та/або професійної кваліфікації Кепко О.І. освітнім компонентам, що викладаються:

 Електропривод і автоматизація, електротехніка з основами електромеханіки, інтелектуальна власність; автоматизація виробничих процесів; електротехніка і електроніка; комп’ютерна графіка; теплотехніка;

 

Показник

Фактичні дані

1

Документ про вищу освіту

Українська сільськогосподарська академія, м. Київ, 1995 р. диплом УВ № 807382,

спеціальність – електрифікація сільського господарства,

кваліфікація – інженер-електрик.

2

Документ про науковий ступінь

Кандидат технічних наук (2005 р.) зі спеціальності 05.14.06 – Технічна теплофізика та промислова теплоенергетика. Диплом ДК №032136.

3

Наявність досвіду професійної діяльності (заняття) за відповідним фахом (спеціальністю, спеціалізацією) не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності)

1.    01.03.1989-14.09.1989 р., Електрик електроцеху на 0,5 ставки, Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, м. Київ.

2.    15.08.1991-14.10.1992 р., Старший інженер служби контрольно-вимірювальних приладів і автоматизації птахорадгоспу „Бершадський”, с. Чапаївка Бершадського р‑ну Вінницької обл.

3.    01.02.1996-30.09.1999 р., Електрик КСП „Славутич”, смт. Теплик Вінницької обл.

4

Керівництво (консультування) дисертації на здобуття наукового ступеня за спеціальністю, що була захищена в Україні або за кордоном

-

5

Щонайменше п’ятьма публікаціями у наукових виданнях, які включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection, протягом останніх п’яти років

1.         Керко О.І., Кепко В.М. Захист інтелектуальної власності в контексті взятих на себе Україною міжнародних зобов'язань. Економіка та держава. 2020. № 9. С. 91–94. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6806.2020.9.91.

2.         Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method / V.G. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2020. No. 12(3). P. 105–118. URL: https://doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8/http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science).

3.         Федоров В.Г., Кепко О.І., Виноградов-Салтиков В.О. Різниця потенціалів як універсальна рушійна сила. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки". Київ. 2021. Т. 2, № 3(47). С. 93–100. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2021-3-7047./https://www.inter-nauka.com/issues/economic2021/3/.

4.         Determining impact of difference in price of liquid manure and degestate on production costs of biomethane and electricity / G. Golub et al. Engineering for Rural Development : 20th International Scientific Conference, Jelgava, Latvia, 26–28 May 2021. P. 314–319. URL: http://www.tf.llu.lv/conference/proceedings2021/ (Scopus, Web of Science).

5.         Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних стратегічних рішень / Л.М. Сатир та ін. Інвестиції: практика та досвід. 2021. № 17. С. 18–24. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6814.2021.17.18./http://www.investplan.com.ua/?op=1&z=7577&i=2.

6.         Heat flux density as the main vector in thermal conductivity problems / V. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2022. Vol. 14(1). P. 185-191. https://doi.org/10.34302/crpjfst/2022.14.1.15. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1)/CJFST14(1)15.pdf. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1).html. (Scopus, Web of Science).

7.         Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Автоматизація транзитного калориметра для комплексного вимірювання основних теплофізичних характеристик молочних продуктів. Науковий вісник ТДАТУ. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. Вип. 12, том 1. URL:  http://www.tsatu.edu.ua/tstt/wp-content/uploads/sites/6/naukovyj-visnyk-tdatu-2022-vypusk-12-tom-1.pdf . DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-4. ISSN 2220-8674.

8.         Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Застосування методу транзитної калориметрії при дослідженні фазових перетворень молочного жиру. Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва / Редкол.: О.О. Непочатенко (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2022. Вип. 100. Ч. 1: Сільськогосподарські та технічні науки. С. 155-160. DOI: 10.31395/2415-8240-2022-100-1-155-160. https://journal.udau.edu.ua/arxv-nomerv/2022/vipusk-100-chastina-1/zastosuvannya-metodu-tranzitnoi-kalorimetrii-pri-doslidzhenni-fazovih-peretvoren-molochnogo-zhiru.html. ISSN 0134–6393 (Print), ISSN 2415–8240 (Online). https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9518.

9.         Сатир Л.М., Кепко В.М., Стаднік Л.І., Кепко О.І. Аналітичний огляд інноваційних форм бізнесу у торговельній та комерційній сферах підприємницької діяльності. Економіка та держава. № 6, 2022, С. 16-21. ISSN 2306-6806. DOI: 10.32702/2306-6806.2022.6.16.

10.     Golub G. Modeling of substrate and air temperature dynamics in the mushroom greenhouse / G. Golub, O. Kepko, O. Pushka, Z. Kovtuniuk, T. Kotliar // INMATEH – Agricultural Engineering. – 2023. – Vol. 69, № 1. – Р. 315-324. DOI: https://doi.org/10.35633/inmateh-69-29. (Scopus, Web of Science).

11.     Кепко О.І. Методика розрахунку замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI: 10.31388/2220-8674-2023-2-5. https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9524.

12.     Fedorov V., Kepko O., Kepko V., Berezovskyi A., Trus O., Prokopenko E., Zhurilo S. Study of technological and commercial indicators of oriental types of flatbread duding backing in a tandoor. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI:10.31388/2220-8674-2023-2-32.

13.     Голуб Г.А., Кепко О.І., Яременко О.А., Марус О.А., Кепко В.М. Ефективність виробництва біогазу в аграрному виробництві. Електромеханічні і енергозберігаючі системи. 2023. № 2(62). С. 40–47. URL: https://doi.org/10.32782/2072-2052.2023.2.61.5. http://ees.kdu.edu.ua/zbirnik.php?id_nom=62. http://ees.kdu.edu.ua/statti/2023_2_40.pdf.

14.     Кепко О.І., Лісовий І.О., Ковальчук Ю.О. Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Кропивницький. 2023. № 53. С. 294–304. DOI: https://doi.org/10.32515/2414-3820.2023.53.294-304. https://zbirniksgm.kntu.kr.ua/eng/archive/53/53_Kepko.html.

15.     Determining the influence of seasonal tilt angle on the efficiency of fixed solar photovoltaic modules / G. Golub et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 3/8, no. 129. P. 55–62. DOI: 10.15587/1729-4061.2024.306364. ISSN 1729-3774. https://journals.uran.ua/eejet/article/view/306364. (Scopus, Web of Science).

 

Висновок: освітня та/або професійна кваліфікація Кепко О.І. відповідає освітнім компонентам.

 

 

 

  1. Досягнення у професійній діяльності, які зараховуються за останні п’ять років (науково-педагогічні, педагогічні та наукові працівники, які забезпечують освітній процес, повинні мати не менше чотирьох досягнень у професійній діяльності за останні п’ять років, визначених у пункті 38 Ліцензійних умов)

 

Показник

Фактичні дані

1

Наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection

1.      Керко О.І., Кепко В.М. Захист інтелектуальної власності в контексті взятих на себе Україною міжнародних зобов'язань. Економіка та держава. 2020. № 9. С. 91–94. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6806.2020.9.91.

2.      Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry method / V.G. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2020. No. 12(3). P. 105–118. URL: https://doi.org/10.34302/crpjfst/2020.12.3.8/http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_12(3)/CJFST12(3)2020_8.pdf. (Scopus, Web of Science).

3.      Федоров В.Г., Кепко О.І., Виноградов-Салтиков В.О. Різниця потенціалів як універсальна рушійна сила. Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки". Київ. 2021. Т. 2, № 3(47). С. 93–100. URL: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2021-3-7047./https://www.inter-nauka.com/issues/economic2021/3/.

4.      Determining impact of difference in price of liquid manure and degestate on production costs of biomethane and electricity / G. Golub et al. Engineering for Rural Development : 20th International Scientific Conference, Jelgava, Latvia, 26–28 May 2021. P. 314–319. URL: http://www.tf.llu.lv/conference/proceedings2021/ (Scopus, Web of Science).

5.      Аналітичний кваліметричний підхід до оцінки якості продукції як інструмент прийняття ефективних стратегічних рішень / Л.М. Сатир та ін. Інвестиції: практика та досвід. 2021. № 17. С. 18–24. URL: https://doi.org/10.32702/2306-6814.2021.17.18./http://www.investplan.com.ua/?op=1&z=7577&i=2.

6.      Heat flux density as the main vector in thermal conductivity problems / V. Fedorov et al. Carpathian Journal of Food Science and Technology. 2022. Vol. 14(1). P. 185-191. https://doi.org/10.34302/crpjfst/2022.14.1.15. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1)/CJFST14(1)15.pdf. http://chimie-biologie.ubm.ro/carpathian_journal/Papers_14(1).html. (Scopus, Web of Science).

7.      Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Автоматизація транзитного калориметра для комплексного вимірювання основних теплофізичних характеристик молочних продуктів. Науковий вісник ТДАТУ. Мелітополь: ТДАТУ, 2022. Вип. 12, том 1. URL:  http://www.tsatu.edu.ua/tstt/wp-content/uploads/sites/6/naukovyj-visnyk-tdatu-2022-vypusk-12-tom-1.pdf . DOI: 10.31388/2220-8674-2022-1-4. ISSN 2220-8674.

8.      Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М. Застосування методу транзитної калориметрії при дослідженні фазових перетворень молочного жиру. Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва / Редкол.: О.О. Непочатенко (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2022. Вип. 100. Ч. 1: Сільськогосподарські та технічні науки. С. 155-160. DOI: 10.31395/2415-8240-2022-100-1-155-160. https://journal.udau.edu.ua/arxv-nomerv/2022/vipusk-100-chastina-1/zastosuvannya-metodu-tranzitnoi-kalorimetrii-pri-doslidzhenni-fazovih-peretvoren-molochnogo-zhiru.html. ISSN 0134–6393 (Print), ISSN 2415–8240 (Online). https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9518.

9.      Сатир Л.М., Кепко В.М., Стаднік Л.І., Кепко О.І. Аналітичний огляд інноваційних форм бізнесу у торговельній та комерційній сферах підприємницької діяльності. Економіка та держава. № 6, 2022, С. 16-21. ISSN 2306-6806. DOI: 10.32702/2306-6806.2022.6.16.

10.  Golub G. Modeling of substrate and air temperature dynamics in the mushroom greenhouse / G. Golub, O. Kepko, O. Pushka, Z. Kovtuniuk, T. Kotliar // INMATEH – Agricultural Engineering. – 2023. – Vol. 69, № 1. – Р. 315-324. DOI: https://doi.org/10.35633/inmateh-69-29. (Scopus, Web of Science).

11.  Кепко О.І. Методика розрахунку замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI: 10.31388/2220-8674-2023-2-5. https://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/9524.

12.  Fedorov V., Kepko O., Kepko V., Berezovskyi A., Trus O., Prokopenko E., Zhurilo S. Study of technological and commercial indicators of oriental types of flatbread duding backing in a tandoor. Науковий вісник ТДАТУ. Запоріжжя: 2023. Вип. 13, том 2. DOI:10.31388/2220-8674-2023-2-32.

13.  Голуб Г.А., Кепко О.І., Яременко О.А., Марус О.А., Кепко В.М. Ефективність виробництва біогазу в аграрному виробництві. Електромеханічні і енергозберігаючі системи. 2023. № 2(62). С. 40–47. URL: https://doi.org/10.32782/2072-2052.2023.2.61.5. http://ees.kdu.edu.ua/zbirnik.php?id_nom=62. http://ees.kdu.edu.ua/statti/2023_2_40.pdf.

14.  Кепко О.І., Лісовий І.О., Ковальчук Ю.О. Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Кропивницький. 2023. № 53. С. 294–304. DOI: https://doi.org/10.32515/2414-3820.2023.53.294-304. https://zbirniksgm.kntu.kr.ua/eng/archive/53/53_Kepko.html.

15.  Determining the influence of seasonal tilt angle on the efficiency of fixed solar photovoltaic modules / G. Golub et al. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2024. Vol. 3/8, no. 129. P. 55–62. (Scopus, Web of Science)

2

Наявність одного патенту на винахід або п’яти деклараційних патентів на винахід чи корисну модель, включаючи секретні, або наявність не менше п’яти свідоцтв про реєстрацію авторського права на твір

1.      Адаптивна фреза з вертикальною віссю обертання, гнучкими ріжучими елементами, лопатками та регулюючим гідроприводом : пат. 154969 Україна : A01B33/08. № u202301470 ; заявл. 05.04.2023 ; опубл. 10.01.2024, Бюл. № 2. 6 с. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1779551/.

2.      Автоматизована замкнена система вентиляції для вирощування грибів та сільськогосподарських культур : пат. 155832 Україна : A01G 9/24. № u202201286 ; заявл. 19.04.2022 ; опубл. 17.04.2024, Бюл. № № 16/2024. 3 с. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1795624/. (Scopus, Web of Science).

3

Наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)

1.      Теплопровідність та тепломасообмін при термічній обробці харчових продуктів : підручник / В.Г. Федоров та ін. Умань : Видавець «Сочінський М.М.», 2025.  180 с.

 

4

Наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування

1.      Кепко О.І. Комп’ютерна графіка. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки».  Умань: УНУС, 2020. 185 с.

2.      Кепко О.І. Комп’ютерна графіка. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Уманський НУС. Умань, 2020. 87 с.

3.      Кепко О.І. Електротехніка і електроніка. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки».  Умань: УНУС, 2020. 51 с.

4.      Кепко О.І. Електротехніка і електроніка. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Уманський НУС. Умань, 2020. 18 с.

5.      Керко О.І. Електротехніка та електропривод : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія».  Умань : УНУС, 2021. 72 с.

6.      Кепко О.І. Електротехніка та електропривод : метод. вказівки для виконання самостійної роботи студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія».  Умань : УНУС, 2021. 21 с.

7.      Кепко О.І. Теплотехніка : метод. вказівки для виконання лаборатор. робіт студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія».  Умань : УНУС, 2021. 66 с.

8.      Кепко О.І. Теплотехніка : метод. вказівки для виконання самостійної роботи студентами початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти (молодший бакалавр) з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 208 «Агроінженерія».  Умань : УНУС, 2021. 16 с.

9.      Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Умань: УНУС, 2020. 85 с.

10.  Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Уманський НУС. Умань, 2020. 87 с.

11.  Кепко О.І. Інженерна графіка та громадське будівництво. Методичні вказівки для виконання індивідуальних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з галузі знань з галузі знань 21 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Умань: УНУС, 2020. 51 с.

12.  Кепко О.І. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з автоматизації виробничих процесів для студентів спеціальності H7 – Агроінженерія. Умань: УНУ, 2025. 35 с.

13.  Кепко О.І. Методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з дисципліни “електропривод і автоматизація” за спеціальністю H7 – Агроінженерія,  Уманський НУ. Умань, 2025. 20 с.

14.  Кепко О.І. Методичні вказівки і завдання для самостійної роботи з дисципліни “Електротехніка з основами електромеханіки” за спеціальністю G13 – Харчові технології,  Уманський НУ. Умань, 2025. 20 с.

5

Захист дисертації на здобуття наукового ступеня

 

6

Наукове керівництво (консультування) здобувача, який одержав документ про присудження наукового ступеня

 

7

Участь в атестації наукових кадрів як офіційного опонента або члена постійної спеціалізованої вченої ради, або члена не менше трьох разових спеціалізованих вчених рад

 

8

Виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах

 

9

Робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)

 

10

Участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”;

 

11

Наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)

 

12

Наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій

 

13

Проведення навчальних занять із спеціальних дисциплін іноземною мовою (крім дисциплін мовної підготовки) в обсязі не менше
50 аудиторних годин на навчальний рік;

 

14

Керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу

 

15

Керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня)

 

16-18

Це для військових ЗВО

 

 

19

Діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях

 

20

Досвід практичної роботи за спеціальністю не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності)

1.    01.03.1989-14.09.1989 р., Електрик електроцеху на 0,5 ставки, Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії, м. Київ.

2.    15.08.1991-14.10.1992 р., Старший інженер служби контрольно-вимірювальних приладів і автоматизації птахорадгоспу „Бершадський”, с. Чапаївка Бершадського р‑ну Вінницької обл.

3.    01.02.1996-30.09.1999 р., Електрик КСП „Славутич”, смт. Теплик Вінницької обл.

 

Висновок: досягнення у професійній діяльності Кепко О.І. підтверджуються виконанням 5 досягнень у професійній діяльності за останні п’ять років, визначених у пункті 38 Ліцензійних умов

 

*Під час визначення досягнень у професійній діяльності науково-педагогічного (наукового) працівника можуть зараховуватися досягнення за попередніми місцями роботи, п’ятирічний строк може продовжуватися на час перерви в роботі з об’єктивних причин (соціальна відпустка, академічна відпустка, призов/мобілізація на військову службу чи військова служба за контрактом, тривала непрацездатність тощо).

**Вимога наявності досягнень у професійній діяльності не застосовується до науково-педагогічних (наукових) працівників із стажем науково-педагогічної роботи менше трьох років, працівників, що мають статус учасника бойових дій, а також до фахівців-практиків, які працюють на посадах науково-педагогічних (наукових) працівників на умовах сумісництва в обсязі 0,25 або менше, або 150 годин навчального навантаження на навчальний рік.

***Для закладів вищої освіти, в яких здійснюється підготовка фахівців за мистецькими спеціальностями галузі знань “02 Культура і мистецтво”, спеціальностями “014 Середня освіта (Музичне мистецтво)”, “014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)”, замість наукових публікацій у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України, науково-педагогічним (педагогічним) працівникам мистецьких спеціальностей можуть зараховуватися такі оприлюднені здобутки: літературні твори, переклади літературних творів, твори живопису, декоративного мистецтва, архітектури, архітектурні проекти, скульптурні, графічні, фотографічні твори, твори дизайну, музичні твори, аудіо- та відеовори, передачі (програми) організації мовлення, медіатвори, сценічні постановки, концертні програми (сольні та ансамблеві) кінотвори, анімаційні твори, аранжування творів, рекламні твори.

 

Останні новини

Всі новини