+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 01 червня 2022

Всеукраїнська студентськанаукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці

31травня 2022 року відбулося секційне засідання всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці.

В роботі секціївзяли участь 12 студентів інженерно-технологічного факультету, факультету менеджменту, лісового і садово-паркового господарства

та агрономії, а також викладачі кафедри. Керівник секції – доцент Березовський Андрій Павлович, керівник гуртка – викладач  ЖурилоСвітланаВладиславівна, староста гуртка – ЯкимчукЛілія.

У доповідях та презентаціях були висвітлені питання щодо історичних етапів розвитку фундаментальних технічних дисциплін. А також розглянуті питання пов’язані з розвитком гідроенергетики в Україні; використання сучасних теплообмінних апаратів на підприємствах харчової промисловості України; шляхи підвищення міцності металів і сплавів.Представили результати аналізу існуючих систем та способів опалення споруд закритого ґрунту а також сучасного стану овочівництва закритого ґрунту в Україні.

Крім того, булопроведено аналізнещасних випадків та хронічних професійних захворювань (отруєнь) на виробництвах України.

Незважаючи на дистанційну форму проведення конференції та реферативний характер підготовлених матеріалів, більшість виступів були заслухані з високою зацікавленістю та викликали обговорення.

Всім учасникам студентської наукової конференції бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.