+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 20 квітня 2023

Всеукраїнська студентська наукова конференція

приурочена 100 річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича  Карасюка

на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці

 

20 квітня 2023 року відбулося секційне засідання всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці. 

В роботі секції взяли участь студенти інженерно-технологічного факультету, факультет лісового і садово-паркового господарства а також викладачі кафедри. Керівник секції – доцент Березовський Андрій Павлович, керівник гуртка – викладач  Журило Світлана Владиславівна, староста гуртка – Дубковський  Костянтин.

У доповідях та презентаціях були висвітлені питання пов’язані з особливістю протікання процесів у харчових виробництвах. А також розглянули особливості сільськогосподарського водопостачання та висвітленні питання щодо історичних етапів розвитку фундаментальних технічних дисциплін та еволюції технічних засобів; дослідження руху рідини; використання фізичних ефектів у гідравліці. Представили результати аналізу:  динамічного дослідження механізмів; замкнутих систем вентиляції споруд закритого ґрунту; області застосування колісних тракторів різного тягового класу.

Крім того, були розглянуті питання пов’язані з організацією оперативного контролю за охороною праці та поняттям виробничого та професійного ризиків в охороні праці.

Незважаючи на дистанційну форму проведення конференції, більшість виступів були заслухані з високою зацікавленістю та викликали обговорення.

Всім учасникам студентської наукової конференції бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.