+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Всеукраїнська студентська наукова конференція

Всеукраїнська студентська наукова конференція

приурочена

150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва Іполіта Івановича Корабльова

 

на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці

 

22 квітня 2021 року відбулося секційне засідання всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці.

В роботі секціївзяли участь 26 студентів інженерно-технологічного факультету, факультету менеджменту, агрономії, лісового та садово-паркового господарства, а також викладачі кафедри.  Керівник секції – доцент Березовський Андрій Павлович, керівник гуртка – викладач  Головкіна Леся Іванівна, староста гуртка – Грабова Діана.

У доповідях та презентаціях були висвітлені питання щодо історичних етапів розвитку фундаментальних технічних дисциплін, основи інженерної графіки. А також розглянуті питання гідроенергетики  та перспективні напрями розвитку транспорту в Україні. Студенти також затронули теми застосування сучасних інформаційних технологій у навчанні.  Крім того, були розглянуті актуальні питання стосовно захисту працівників від COVID-19 під час карантину та після виходу із нього, а також доповідачі ще раз нагадали про необхідні профілактичні заходи для недопущення поширення COVID-19 на підприємстві.Незважаючи на дистанційну форму проведення конференції та реферативний характер підготовлених матеріалів, більшість виступів були заслухані з високою зацікавленістю та викликали обговорення.

Всім учасникам студентської наукової конференції бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.