+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2024

СЕМІНАР З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Семінар з охорони праці присвячений Всесвітньому дню охорони праці, що відбудеться 28 квітня 2024 року за рішенням Міжнародної організації охорони праці.

Цього року Всесвітній день охорони праці проходить під лозунгом «Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату» (A Safe and healthy working environment as a fundamental principle and right at work).

23 квітня 2024 р. кафедра прикладної інженерії та охорони праці Уманського НУС сумісно з відділом з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманської міської ради, управлінням пенсійного фонду України в м.Умані та Уманському районі Черкаської області, службою охорони праці Уманського НУС провели семінар з охорони праці для студентів та викладачів Уманського НУС.

На зустрічі приймали участь:

Опришко Олена Віталіївна – головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманської міської ради.

Карпенко Вікторія Василівна – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 4 управління обслуговування громадян пенсійного фонду України в м.Умані та Уманському районі Черкаської області.

Гейко Тетяна Миколаївна  – керівник служби охорони праці Уманського НУС.

Завідувач та викладачі кафедри прикладної інженерії та охорони праці