+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 28 квітня 2023

СЕМІНАР З НАГОДИ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Семінар з охорони праці присвячений Всесвітньому дню охорони праці, що відбудеться 28 квітня 2023 року за рішенням Міжнародної охорони праці.

Цього року Всесвітній день охорони праці проходить під лозунгом «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі» (A Safe and healthy working environment as a fundamental principle and right at work).

26 квітня 2023 р. спільно з адміністрацією університету, служби охорони праці і кафедри прикладної інженерії та охорони праці організовано зустріч фахівців з питань цивільного захисту, охорони праці та охорони здоров'я із студентами та викладачами Уманського НУС. Зустіч відбулась в актовому залі Уманського національного університету садівництва.

У зустрічі прийняли участь:

Черниченко Валентина Петрівна – помічник ректора Уманського національного університету садівництва.

Опришко Олена Віталіївна – головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та оборонно-мобілізаційної роботи Уманської міської ради, тема доповіді "Сигнали сповіщення та евакуація у випадку надзвичайних ситуацій в місті Умань".  

Гребьонкін Олександр Андрійович – завідувач Уманських територіальних курсів ЦЗ та БЖД III категорії. Тема виступу: " Дії населення в умовах воєнного часу "

Бойко Юлія – парамедик.

Керівник служби охорони праці Уманського НУС – Гейко Тетяна Миколаївна.