+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 16 травня 2016

Бліц-турнір з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка»

За багаторічною традицією на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці проходить міжвузівський бліц-турнір із дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка». 12 травня в приміщенні комп’ютерного класу кафедри відбувся черговий тур інтелектуальних змагань. Цього разу в ньому брали участь студенти Уманського НУС, Уманського державного педагогічного університету ім. П.Г. Тичини та студенти Уманської філії Європейського університету.

Завдання для всіх учасників однакове – побудувати на комп’ютері аксонометричне зображення фігури за трьома заданими проекціями.

Починають змагатися всі учасники одночасно. Призи та наші вітання отримують ті студенти, які найшвидше та без жодної помилки виконують завдання.

Після напруженого змагання визначились три переможці: Трошук Денис Олегович (Уманський державний педагогічний університет ім. П.Г. Тичини – І місце; Драган Микола Володимирович (Уманський НУС) – ІІ місце; Ткаченко Віталій Олегович (Уманський НУС) - ІІІ місце. Їм вручили перехідний кубок за І місце, грамоти та солодкі призи.