Самоаналіз
Аналіз наукової та професійної активності
Головкіна Л.І.
викладача кафедри прикладної інженерії та охорони праці за 2015-2020 р.р.
№ |
Показник |
Фактичні дані |
2 |
Наукові публікації у наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України. |
1. Соколенко А.І. Гідродинаміка і масообмін у процесах аеробного бродіння / А.І.Соколенко, В.А.Піддубний, О.І.Степанець, Л.І.Головкіна // Харчова промисловість. - 2017. - № 22. - С. 92-101. 2. Соколенко А.І. Енерго- і масообмінні процеси в умовах аеробного синтезу мікроорганізмів / А.І.Соколенко, С.А.Бут, В.М.Гіджеліцький, Л.І.Головкіна // Харчова промисловість. - 2018. - № 24. - С. 77-85. 3. Палаш А. Технічне забезпечення процесів аеробного бродіння / А. Палаш, В. Піддубний, Л. Головкіна // Технологічні комплекси 2019. - № 1 (16). – С. 21-30. |
13 |
Наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи студентів та дистанційного навчання, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій. |
1. Головкіна Л.І. Методичні вказівки для виконання практичних робіт із дисципліни "Прикладна механіка" для студентів денної та заочної форми навчання освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 – «Харчові технології». – Умань: УНУС, - 2018. – 48 с. 2. Головкіна Л.І. Методичні вказівки для виконання практичної роботи на тему: «Засоби та елементи геометричних побудов у кресленні» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 181 «Харчові технології», 208 «Агроінженерія», 241 «Готельно-ресторанна справа». – Умань: УНУС, - 2018. – 22 с. 3. Головкіна Л.І. Методичні вказівки та завдання до практичних занять та виконання розрахуново-графічних робіт із дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» для студентів денної та заочної форми навчання освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 – «Харчові технології». – Умань: УНУС, - 2018. – 82 с. 4. Головкіна Л.І. Методичні вказівки та завдання до проведення лабораторних робіт із дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для студентів денної та заочної форми навчання освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 – «Харчові технології» / Уклад. Головкіна Л.І. – Умань: УНУС, - 2019. – 75 с. 5. Головкіна Л.І. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студенів спеціальності 181 – Харчові технології денної та заочної форми навчання. – Умань: УНУС, 2019. – 54 с |
14. |
Керівництво студентом, який зайняв призове місце на I етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету/журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком/проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів; керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу. |
Керівництво студентським науковим гуртком |