+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 13 жовтня 2016

Перелік друкованих праць

  1. Головкіна Леся, Гіджеліцький Віталій. Молода картопля – перспективна сировина для виробництва овочевих консервів // Збірник матеріалів Уманської міжвузівської наукової конференції студентів, аспірантів і молодих учених 4 березня 2010 року «Здобутки вчених Черкащини». – Умань, 2010. – С. 81-83.
  2. Головкіна Л.І. Молода картопля – цінний продукт для переробки // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених. – Умань, 2010. – С. 126-127.
  3. Головкіна Л.І. Сортопридатність бульб картоплі для отримання овочевих натуральних консервів// Матеріали сьомої Всеукраїнської науково- практичної інтернет-конференції «Сучасна наука в мережі інтернет». – Київ, 2011. – С. 61-62.
  4. Головкіна Л.І. Поживна цінність бульб молодої картоплі // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених (до 60-річчя утворення Черкаської області). – Умань, 2013. – С. 193-194.
  5. Головкіна Л.І. Розробка технології виробництва консервів із молодої картоплі // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання сучасної аграрної науки». – Умань, 2013. – С. 153-154.
  6. Головкіна Л.І. Біологічна цінність бульб молодої картоплі // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених, присвячена 170-й річниці від дня заснування Уманського національного університету садівництва. – Умань, 2014. – С. 147-148.
  7. Головкіна Л.І. Оцінка безпечності бульб картоплі // Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції 19-20 листопада 2014 року «Актуальні питання сучасної аграрної науки». – Умань, 2014. – С. 156-157.
  8. Головкина Л.И. Оценка пригодности клубней молодого картофеля для консервирования в натуральном виде // Материалы международной научно-практической конференции «Приоритетные направления научных исследований» 22-23 сентября 2015 года. – Киев, 2015. – С. 29-32.

Останні новини

Всі новини