+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 29 травня 2017

Закінчився тиждень прикладної механіки на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці

Тиждень прикладної механіки

Викладачі кафедри прикладної інженерії та охорони праці Уманського НУС протягом тижня  організували проведення ряду заходів у рамках тижня  прикладної механіки. Метою заходу було виявлення найбільш талановитої молоді із подальшим використанням її потенціалу в науковій та практичній діяльності. Зокрема, було проведено творчий конкурс «Сучасні підйомно-транспортні механізми», бліц турнір з дисципліни «Механіка матеріалів і конструкцій», бліц турнір з дисципліни «Теорія механізмів і машин», бліц турнір з дисципліни «Прикладна механіка», бліц турнір з дисципліни «Теоретична механіка», круглий стіл «Застосування різних видів механізмів у сучасному машинобудуванні».

Студенти з ентузіазмом відгукнулися на пропозицію підготувати творчі роботи на конкурс, адже питання сучасних підйомно-транспортних механізмів сьогодні є важливою складовою широкої проблеми забезпечення аграрного виробництва сучасним та високоефективним обладнанням.

На конкурс було  представлено 12 робіт. Роботи містили цікаві факти про сучасні підйомно-транспортні механізми, історію їх розвитку. Викладачі кафедри, взявши до уваги як змістову наповнюваність, так і оформлення, виділили творчі роботи, підготовлені студентами груп 21-т (Ротар Марина, Дерев’янко Анастасія), 21-ім (Ковальчук Євгеній), та 11-т (Волянська Ілона).

Бліц турнір із дисципліни «Механіка матеріалів і конструкцій» проходив між студентами 21-ім групи. За результатами змагання, найкращими знавцями Механіки матеріалів і конструкцій стали студенти: Шейко Олександр та Шишенко Олександр.

У проведенні бліц турніру із дисципліни «Теорія механізмів і машин» приймали участь студенти 2-4 курсу інженерно-технологічного факультету. У командному конкурсі перемогу виборола команда 4 курсу. В особистому заліку найкращим став студент 42-імк групи – Поліщук Роман.

Бліц турнір з дисципліни «Прикладна механіка» проходив між студентами 11-т групи інженерно-технологічного факультету.

У результаті захоплюючої боротьби переможцями стали:

І місце – Губін Дмитро;

ІІ місце – Слободяник Анна;

ІІІ місце – Чубирка Іванна.

У проведенні бліц турніру із дисципліни «Теоретична механіка» приймали участь студенти 11-ім групи інженерно-технологічного факультету.

У результаті боротьби переможцями стали:

І місце – Мазур Вадим;

ІІ місце – Танцюра Владислав;

ІІІ місце – Сєтраков Дмитро.

 

Колектив кафедри вітає переможців та щиро бажає розвитку і наснаги, упевненості в собі, задоволення від навчання і своєї наукової праці, продовжувати вчитися і самовдосконалюватися!