+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 02 квітня 2018

«Ярмарка професій 2018» в Новомиргородському районі

30 березня представники Уманського НУС у складі профорієнтаційної групи віддвідали «Ярмарку професій 2018», що проводилась на базі навчально-виховного об’єднання "Новомиргородська загальноосвітня школа I-IIIступенів №3 - ДНЗ" Новомиргородської районної ради Кіровоградської області.

Директор школи Свистунова Тетяна Іванівна обєднано з відділом освіти, молоді та спорту Новомиргородської районної державної адміністрації запровадила проект «Успішний лідер – міцне майбутнє» у рамках якого передбачено щорічне проведення «Ярмарки професій» орієнтовно 30 березня щорічно протягом шести років поспіль.

Метою заходу є допомога учнівській молоді у професійному самовизначенні, формуванні усвідомленого підходу до вибору та зміни професії, відповідальності за власне майбутнє, мотивація до праці та інформування про послуги служби зайнятості, права та соціальні гарантії молоді.

У заході прийняли участь учні 9-11 класів м. Новомиргород та сіл району. Були запрошені представники вищих навчальних закладів, коледжів та професійно-технічних училищ.

Захід відкрив директор школи Свистунова Тетяна Іванівна. Вона привітала присутніх, подякувала за співпрацю, побажала молоді, яка навчається, визначитися з майбутньою професією. Перед присутніми виступили студенти нашого закладу учасники центру культури і виховання студентів Уманського НУС, що викликало масу позитивних та бурхливих емоцій в усіх присутніх. Потім всі учні та учасники ярмарки розійшлись по своїх секціях для профорієнтаційної роботи.

Всі присутні були задоволені зустріччю, почерпнули для себе багато корисного та цікавого. Організатори ярмарки запросили до співпраці всіх учасників заходу, щодо покращення його в подальшому.