+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 25 квітня 2019

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУС

Всеукраїнська студентська наукова конференція 2019 року
Всеукраїнська студентська наукова конференція 2019 року

24 квітня 2019 року відбулося секційне засідання всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці.

В роботі секції  взяли участь 36 студентів інженерно-технологічного факультету, факультету менеджменту, агрономії, лісового та садово-паркового господарства, а також викладачі кафедри.  Керівник секції – доцент Березовський Андрій Павлович, керівник гуртка – викладач  Головкіна Леся Іванівна, староста гуртка – Шовенко Каріна.

Із науковими доповідями виступили 26 студентів.

В доповідях та презентаціях були висвітлені фундаментальні проблеми механіки, історія інженерної думки в галузі теорії машин і механізмів, основи гідравліки. А також розглянуті альтернативні джерела    енергії та сучасні методи утеплення будівель. Студенти також затронули теми застосування комп’ютерної графіки у сучасному світі та оформлення ландшафтних об’єктів за допомогою спеціалізованих програм.  Крім того, було розглянуто вплив шкідливих чинників на організм людини, пожежний захист, правові та організаційні аспекти охорони праці, тощо. Незважаючи на реферативний характер підготовлених матеріалів, більшість виступів були заслухані з високою зацікавленістю та викликали обговорення. Доповіді студентів супроводжувались презентацією матеріалу на екрані мультимедійного проектора.

Заслуговують на увагу доповіді студентів Шовенко Каріни (21-т група), Кошелюк Анастасії  (21-сп група), Парія Дмитра  ( 15-м-ан група), Рекечинського Владислава (11-м група), Мазура Вадима (31-ім група),  Бекала Андрія (21-ім група).

Найкращими визнані доповіді:

I місце - студент 21-ім групи Танцюра Владислав за доповідь «Сланцевий газ в Україні», керівник  - доцент Кепко Олег Ігорович.

 

II місце – студентка 11-пб групи Ящук Тетяна за доповідь «Професійні захворювання та виробничий травматизм», керівник - доцент Прокопенко Едуард Васильович.

 

III місце - студент 21-ім групи Гримовський Олексій за доповідь «Використання води – найважливіший фактор ровитку цивілізації. Водяні колеса та їх еволюція», керівник  - викладач Журило Світлана Владиславівна.

 

 

Всім учасникам студентської наукової конференції бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.