+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 24 вересня 2023

УПРОВАДЖЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ УМАНСЬКОГО НУС

У зв’язку з впровадженням англійської мови в освітньому процесі Уманського національного університету садівництва на кафедрі прикладної інженерії та охорони праці з 04 по 08 вересня 2023 року було проведено лекційні заняття англійською мовою із навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» (модуль Основи охорони праці) на тему «CONTENT OF THE DISCIPLINE FUNDAMENTALS OF LABOR SAFETY», яку підготував доцент кафедри Олександр Трус.

Слухачами лекцій були здобувачі 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 09 Біологія та біохімія, 203 Садівництво та виноградарство і 202 Захист і карантин рослин та 2-го курсу початкового (короткого циклу) рівня вищої освіти спеціальності 203 Садівництво та виноградарство і 202 Захист і карантин рослин.

На лекціях було розглянуто питання історії розвитку охорони праці. Значну увагу приділено сучасному стану виробничого травматизму та професійних захворювань в Україні та світі. Обговорено питання соціального та економічного значення охорони праці. Також розглянуто основні поняття і терміни в галузі охорони праці, предмет і зміст охорони праці та її зв’язок з іншими дисциплінами.