+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 17 квітня 2019

СЕМІНАР З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Семінар з охорони праці
Семінар з охорони праці

Семінар з охорони праці присвячений Всесвітньому дню охорони праці, що відбудеться 28 квітня 2019 року.  За рішенням Міжнародної охорони праці цього року Всесвітній день охорони праці проходить під лозунгом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

 17 квітня 2019 р. кафедра прикладної інженерії та охорони праці Уманського НУС сумісно з  відділом охорони та умов праці управління праці та соціального захисту населення м. Умань, відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Умань, Уманської міськрайонної організаці товариства Червоного Хреста України провели семінар з охорони праці із студентами та викладачами Уманського НУС.

Семінар з охорони праці відкрили керівник служби охорони праці Уманського НУС Юрій Іванович Берегуля  та завідувач кафедри прикладної інженерії та охорони праці Андрій Павлович Березовський  представивши гостей та учасників заходу.

Начальник відділу охорони та умов праці управління праці та соціального захисту населення Олександр Миколайович Пустовий  продовжив роботу семінару підкресливши важливість охорони праці для життя працівників як зараз так і на роботі майбутнього.

Начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Умань Тамара Михайлівна Дідух  доповіла про зміни у законодавстві стосовно страхових випадків та виплат при втраті працездатності через нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання.

Продовжив семінар інженер з охорони праці ПрАТ «Технолог» Костянтин Володимирович Аксамітний, який розповів усім присутнім про особливості та проблеми охорони праці на сучасному виробництві.

Далі семінар продовжила Валентина Андріївна Чорна  голова Уманської міськрайонної організаці товариства Червоного Хреста України. Вона ознайомила присутніх з діяльністю товариства Червоний Хрест, презентувала навчальний відеоурок по наданню першої долікарської допомоги та провела тренінг «Надання першої долікарської допомоги», зокрема відпрацювання прийомів надання першої медичної допомоги на навчальному манекені-тренажері за допомогою студентів університету.

Із заключним словом виступив декан інженерно-технологічного факультету, доцент кафедри агроінженерії Олександр Сергійович Пушка. 

В організації семінару брали участь:  керівник служби охорони праці Уманського НУС Берегуля Юрій Іванович, завідувач кафедри прикладної інженерії та охорони праці Березовський Андрій Павлович, доценти кафедри прикладної інженерії та охорони праці Прокопенко Едуард Васильович та Трус Олександр Миколайович.