+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2018

Профорієнтаційна робота в Новомиргородському районі

Профорієнтаційна робота кафедри

21 вересня 2017 року кафедра прикладної інженерії та охорони праці разом з кафедрою плодівництва і виноградарства в складі профорієнтаційної групи (доцент Прокопенко Едуард Васильович та старший викладач Слободяник Людмила Михайлівна) провели профорієнтаційну роботу у школах міста Новомиргород та Новомиргородського району. Зокрема було відвідано та проведено профорієнтаційні бесіди в таких школах: Новомиргородській ЗОШ №1, 2, НВО «Новомиргородській ЗШ І-ІІІ ст. №3-ДНЗ», Златопільській гімназії, Капітанівській, Йосипівській НВК «ЗШ І-ІІІ ст. ДНЗ» та Мартонівській загальноосвітніх школах.

Під час профорієнтаційної роботи викладачі УНУС ознайомили учнів шкіл із університетом, його матеріально-технічною базою, спеціальностями, перевагами навчання, можливістю підготовки до ЗНО на базі навчального закладу. 

Разом із профорієнтаційною роботою викладачами Уманського НУС був відвіданий куточок української історії у НВО «Новомиргородській ЗШ І-ІІІ ст. №3-ДНЗ», а директор школи Свистунова Тетяна Іванівна запросила представників УНУС на ярмарку вакансій, що планується проводитись на базі даної школи в березні 2018 року.

Профорієнтаційна група також стала свідком проведення флешмобу присвяченого до Міжнародного дня миру у Новомиргородській ЗОШ № 2.

Сподіваємось на  результативність проведеної профорієнтаційної роботи.