+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 28 березня 2024

Профорієнтаційна робота в ліцеях Ананьївської ТГ

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору правильного професійного шляху та професії, яка буде приносити задоволення у житті, визначати їх соціальний статус, затребуваність і рівень матеріального добробуту.

Для того щоб дізнатися про всі особливості вступної компанії та переваги навчання в Уманському національному університеті садівництва, у складі профорієнтаційної групи НПП кафедри прикладної інженерії та охорони праці і кафедри харчових технологій 27 березня 2024 року проведено зустрічі з учнями випускних 11-х класів КУ «Ананьївський ліцей № 1 Ананьївської міської ради», КУ «Ананьївський ліцей № 2 Ананьївської міської ради», Гандрабурівська філія КУ «Гандрабурівський ліцей Ананьївської міської ради», Жеребківська філія КУ «Жеребківський ліцей Ананьївської міськоїї ради» Ананьївської ТГ Подільського району Одеської області.

Потенційним абітурієнтам також було представлено напрямки та спеціальності, за якими університет проводить освітню діяльність, матеріально-технічну базу університету. Проінформовано випускників ліцеїв про особливості складання національного мультипредметного тесту (НМТ), роздано рекламну продукцію про Уманський НУС. Запрошено абітурієнтів та їх батьків з 15 по 21 квітня 2024 року на День відкритих дверей відвідати Уманський національний університет садівництва.