+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2016

З 29 по 1 жовтня 2016 року у м. Кіровоград відбулась Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо»

З 29 по 1 жовтня 2016 року у м. Кіровоград відбулась Національна агропромислова виставка «АгроЕкспо», організаторами якої були Міністерство аграрної політики та продовольства, Торгово-промислова палата України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Українська асоціація аграрних інженерів, Федерація роботодавців України. Уманський національний університет садівництва прийняв участь у даній виставці.

В рамках виставки «АгроЕкспо» відбувся тематичний форум «ОСВІТА І НАУКА ДЛЯ АПК» з організованим відвідуванням старшокласниками загальноосвітніх шкіл Кіровоградщини та їх батьками.

Представник кафедри прикладної інженерії та охорони праці Прокопенко Е.В. разом з іншими колегами Уманського НУС активно проводив профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками нашого університету та їх батьками.

До уваги абітурієнтів пропонувалась вся рекламна інформація про факультети та спеціальності УНУС, були виставлені різні експонати зроблені студентами та пропонувався для перегляду фільм про університет.