+38 (04744) 3-87-81
Меню
Остання редакція: 22 вересня 2017

Профорієнтаційна робота кафедри прикладної інженерії та охорони праці в Первомайському районі

Профорієнтаційна робота кафедри

Завершальним етапом психологічної та практичної підготовки учнів до трудової діяльності є їх правильна професійна орієнтація.

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

19 вересня 2017 року кафедра прикладної інженерії та охорони праці разом з кафедрою математики і фізики в складі профорієнтаційної групи (доценти Трус Олександр Миколайович і Ковальов Леонід Євгенійович) провела профорієнтаційну роботу щодо вступу до Уманського НУС з учнями 11-х класів у школах м. Первомайська (Первомайська ЗОШ № 1, 4, 12, 16, Первомайський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 – колегіум», Первомайська гімназія), а також Первомайського району Миколаївської області (Довгопристанська ЗОШ, Чаусівський НВК №1).

Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами викладачі ознайомили їх із структурою Уманського національного університету садівництва та його матеріально-технічною базою, факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється навчання, перевагами навчання, можливістю підготовки до ЗНО на базі навчального закладу, а також про тих студентів, які за різними напрямами (спорт, наука, культура тощо) є гордістю нашого навчального закладу та гідними прикладами для наслідування і майбутньому нинішніми школярами.